-.-

Az Életemről (ŐŐŐ) és Rólam:)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Költözés

2011.07.07. 12:42

szerző: Gioggi

Szinte semmit nem aludtam.. a mai nap járt a fejemben! Visszaköltözöm Ábrányba, mert nincs egyenlőre más lehetőségem! A kísértés, a szerelmem utáni vágy nem tudom hova, de tuti fokozódni fog.. ugyanis ott lakik pár km-re! Találkoznom kell vele! Itt maradt nálam 1-2 cucca! Kész vagyok rá? Kibírom hogy ne boruljak könnyes szemekkel a nyakába? Minden nap várom tőle az üzenetet -- "Te gyagya! találkozzunk"!!! De nem kellek Neki! "A puding próbája, az evés" Nem jött be Neki az én pudingom.. úgy érzem hiába is cukrozom már!  megromlott és kidobott!.. :'( Nem tudok kimászni a "kukából".. pedig próbálok!
A költözéshez visszatérve, kíváncsi vagyok hogy fogadnak az ottaniak.. kinek mi a véleménye rólam.. De asszem inkább nem is foglalkozom vele! Úgy se maradok sokáig! Augusztusban fel akarok menni pestre dolgozni, és fel is fogok.. Egy esetet kivéve! Ha újra a karjaim közé zárhatom Őt! most örökre!
 

11. nap azóta!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ckmi2en.blog.hu/api/trackback/id/tr623046987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása